Follow4you
Iedereen doet er toe. Je mag er zijn!


Wie ben ik
Ik heb altijd al van dieren gehouden, vooral van honden, totdat ik op 16 jarige leeftijd in contact kwam met paarden. Het paard gaf me de ontspanning en het gevoel van vrijheid. En ik voelde: ''Je hoeft niet alles te kunnen met paardrijden. 

Als leerkracht in het onderwijs komen kinderen en ouders naar mij met levensvragen. Graag zou ik dan een helpende hand willen bieden, terwijl in het onderwijs ik vaak moet verwijzen naar instanties. 

Mijn kracht
Mijn kracht is mensen verbinding te brengen met het paard.
Het paard is de spiegel van je gedrag.
Ik help je bij het herkennen van een patroon dat het paard zichtbaar maakt en samen zoeken we wat het patroon veroorzaakt. Ik kijk wat zich voordoet en creëer mogelijkheden/ oplossingsrichtingen die invloed hebben op je systeem en ik geef inzicht in je handelen.
We gaan de uitdaging aan om te durven veranderen en er anders tegen aan te kijken, opnieuw verbinden en het nieuwe perspectief te laten inwerken en hierbij de steun te ervaren van het paard.

Mijn opleidingen
Pabo
29 jaar leerkracht PO
Basis Remedial Teacher 
RT Psychomotoriek Son opleidingen
High Scope Teacher: actief leren
Opleiding ADIOS: aspiranten opleiding voor schoolleider
Kifungo: Basis: opleiding coachen met het paard en Systemisch werken met de paarden
Wind opleiding: Systemisch werken met teams en paarden
Phoenix: succes- en faalangst
Kanjertraining

Lid van Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teacher (LBRT)
Lid van de vakorganisatie EQ Experience


'Paarden bieden daarbij een verrassende manier toegang tot deze voor ons vaak onzichtbare oorsprong'' Ruud Knaapen