picture-2600 (3)
picture-2600 (4)
picture-2600 (5)
picture-2600 (6)

Follow4you

Iedereen doet er toe. Je mag er zijn!

Mijn aanbod

Een mooie reis naar groei
Geef jij jouw persoonlijke ontwikkeling een boots?
Dan heeft Follow4you een nieuw traject van "een mooie reis naar groei". Samen loop ik een stukje mee met als doel: "Vol vertrouwen naar de toekomst kijken". 
Het traject kan met meerdere personen worden gevolgd, maar ook in de vorm van individuele coaching. Ik coach je in het beter begrijpen van jezelf, de rem eraf af te halen en uit je comfort zone komen. Zodat je jouw levensstijl verandert, je meer kan toelaten van succeservaringen en ergens voor te gaan staan. Dit traject is een combi van opstellingen in teamvorm en individuele  opstellingen, oefeningen van meditatie, werkvormen met succeservaringen, invloed van voedsel en waar bewustwording van jouw levensstijl aan de orde komt. Al deze ervaringen dragen bij naar een oplossingsgerichte aanpak en naar meer zelfvertrouwen. Door gebruik te maken van de opstelling met het paard komen we sneller bij onze patronen. Dat maakt oplossingsgericht werken veel sneller en efficiënter gaat.


In gesprek met het paard
In een traject van 4 sessies met het paard van een uur om de week, bied ik individuele coaching aan. In een overgang (transitie) bij veranderingen in een gezin, baan of school kunnen onzekerheden/ spanningen ontstaan. Door preventief en op een leuke manier met het paard in gesprek te gaan help ik laagdrempelig.
Je hoeft niets van paarden te weten en je hoeft ook niet op het paard te zitten. Het paard laat het zien!
Coachen met het paard, is erop gericht om weer beter in je vel te zitten. Er is bewust voor een traject gekozen, omdat ervaringen op verschillende manieren tot uiting komen. De coachee werkt op een laag/ stuk die hij aan kan, zodat hij de volgende stap kan maken. Het paard laat zien wat er op dat moment nodig is en dit kan liefdevol confronterend zijn.

Opstellingen met het paard 
Door systemisch te werken met paarden kan erop onbewust niveau ervaren worden wat gevangen/ klem zit in het systeem. De paarden en representanten geven informatie die inzicht kunnen geven en of iets mag worden verwerkt.
De cliënt dient een vraagstuk in, waarover hij helderheid wil krijgen. De representanten worden uit de groep gekozen en in de ruimte gezet, die kenmerkend is voor de verhoudingen. Zo ontstaat er een levend schilderij die vanzelf in beweging komt. Het paard reageert altijd in het nu, op wat aanwezig is, wie of wat wordt buiten gesloten en of er balans is tussen het geven en nemen.

Teamcoaching
Je team verder ontwikkelen, dit kunnen ook gelegenheidsteams zijn die een gezamenlijke interesse of doel hebben. Ontwikkelen op het geheel en op de bij behorende competenties, maar ook op de schijnbare individuele competenties van de teamleden.
Doel:
Relaties tussen teamgenoten  bevorderen
Samenwerken
Efficiënter werken
Wie heeft de natuurlijke rol
Communicatie binnen het team verbeteren
Door systemisch te werken met teams en paard kijk je naar de organisatie als levend systeem. Is er binding, is er een plek voor iedereen, en welke patronen laten zich zien bij verandering.

Workshop "Gezonde levensstijl"
Preventie en reductie langdurige arbeidsverzuim
We gaan met elkaar op zoek naar waar jouw comfort zone precies voor staat en kijken we naar wat jou tegenhoudt om de eerste stap te zetten naar een minder stress vol leven. Elke verandering begint namelijk altijd met bewustzijn over de situatie waarin jij je bevindt. Mocht je bang zijn voor paarden, dan bestaat er bijna geen mooier manier om de eerste stap uit je comfort zone te doen en het werken met het paard te ervaren. 
Door te aarden bij het paard wordt cortisol verlaagd. Door in de natuur te werken heeft het een positief effect op ons mentaal welzijn. Door een gezonde levensstijl te ontwikkelen en beter met stress om te gaan, ga je beter in je vel zitten.

Onderwijs op maat voor jongeren
Jongeren die niet naar school willen/ gaan, vang ik op. In een veilige omgeving zoeken we samen naar de talenten en ga ik in het tempo van de jongere de schoolvakken oppakken. In overleg met elkaar zoeken we weer aansluiting bij de school.

Chakra reis met het paard erbij
"Ervaar een prachtige reis door de wereld van de aura's en chakra's en voel dat we in staat zijn om de heelheid te brengen in de mens". Als we niet naar onze signalen, pijn, blokkade luisteren kan dit zomaar in een ziekte veranderen. Door bijvoorbeeld emoties in te slikken of weg te stoppen creëren we later een probleem in ons lijf. Door contact te maken met gevoelens/ pijnpunten via een chakra reis begeleid ik de transformatie, waardoor de klachten verminderen.